Betaaloplossingen

Nu Bitcoin transactiekosten nagenoeg gratis zijn geworden is het voor bedrijven steeds interessanter om bitcoin te accepteren. De gemakkelijkste oplossing is om een app te downloaden op een telefoon die bitcoin accepteert. Bitcoin Brabant adviseert daarvoor Muun wallet. Deze wallet is gemakkelijk in gebruik en binnen ±1 minuut kan je bitcoin ontvangen.

Wanneer je meer en meer bitcoin transacties ontvangt adviseren we je eigen bitcoin bank te gaan beheren zodat je de transactiekosten nog verder kan gaan drukken.

Voor uw webshop werken we met BTCPay server. Uw website bouwer kan dit gemakkelijk voor u inrichten. Mochten er toch vragen zijn kunnen we u hierbij helpen.

Betalen met Bitcoin

Dit zijn de voordelen van ons toekomstige betaalmiddel
Veilig

Bitcoin is al meer dan een decennia onkraakbaar. Wanneer u uw eigen bank goed inricht is dit de veiligste manier om uw monetaire energie op te slaan. Onafhankelijk van eventuele falende banken of overheden. 

Snel

De transacties over het lightning netwerk zijn bliksem snel. Daarmee kan u uw kassaproces nog meer versnellen dan met traditionele pinbetalingen. Voor internationale betalingen is het een nog groter voordeel daar nog altijd meerdere dagen nodig zijn voordat een betaling definitief is. 

Voordelig

Bitcoin heeft de laagste transactiekosten van alle betaalnetwerken in gebruik. Hiermee kan u ten opzichte van uw huidige betaaloplossingen forse kosten besparen. Geen abonnementen, bankkosten, of dure apparaten die u hoeft aan te schaffen.

Wij implementeren bitcoin betalingen
binnen uw bedrijf

Oplossingen telefoon

Om uw eerste bitcoin betalingen te accepteren is het veruit het gemakkelijkst om een smartphone met Muun wallet te gebruiken. Wanneer u hier niet uitkomt kunnen we u gratis helpen om deze in te stellen.

Gratis in te stellen
Lage transactiekosten
Gemakkelijk in gebruik
Oplossingen eigen server

Om transactiekosten verder te drukken of fysieke betaalterminals in te richten helpen we u met uw eigen server oplossingen. Dit is interessant wanneer er meer en meer klanten met bitcoin betalen.

Lage setup kosten
Nog lagere transactiekosten
Koppeling aan uw kassasysteem