Uw bitcoin, optimaal beveiligd.

De veiligste optie is het gebruik van een hardware wallet, dit is een speciaal apparaat dat privésleutels opslaat en transacties ondertekent, maar nooit de privésleutels aan de computer of het internet blootstelt. Dit is een van de veiligste manieren om bitcoins op te slaan, omdat het immuun is voor veel van de gevaren die online wallets bedreigen. Het is belangrijk om te onthouden dat het verlies van het fysieke medium waarop de privésleutels zijn opgeslagen, betekent dat de bitcoins die aan die sleutels zijn gekoppeld, voor altijd verloren zijn. Daarom is het belangrijk om extra voorzorgsmaatregelen te nemen en eventueel meerdere kopieën op verschillende locaties te bewaren.

Bewaar je bitcoin met fysieke hardware

Hierdoor lopen u en uw vermogen zo min mogelijk risico
Optimaal beveiligd

Fysieke opslag van Bitcoin, zoals het gebruik van een hardware wallet of een paper wallet, biedt een hoger niveau van beveiliging tegen online hacks, malware en phishing-pogingen. Omdat de privésleutels nooit worden blootgesteld aan het internet, is het risico op diefstal aanzienlijk verminderd. 

Geheel onafhankelijk

Door uw bitcoins fysiek op te slaan, bent u niet afhankelijk van online wallet-diensten of beurzen die kunnen worden gehackt, failliet kunnen gaan of onderworpen kunnen zijn aan regelgevende beperkingen. U heeft volledige controle over uw eigen bitcoins en bent niet afhankelijk van de betrouwbaarheid en veiligheid van externe diensten. 

Bescherming tegen ongeautoriseerde toegang

Fysieke opslagapparaten, zoals hardware wallets, kunnen worden beveiligd met een pincode of wachtwoord, waardoor het voor onbevoegden moeilijk wordt om toegang te krijgen tot uw bitcoins, zelfs als ze het fysieke apparaat in handen krijgen. Bovendien, omdat het apparaat offline is, is er geen risico op ongeautoriseerde toegang via het internet.

The best devices to secure your bitcoin