Retourbeleid

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is*. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van dit herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verzegelde verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikel 230p

De consument heeft geen recht van ontbinding bij:

  • Art. 6:230p BW – BW – Artikel 230p Burgerlijk Wetboek Boek 6 – 6°. de levering van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

* Helaas kunnen wij de veiligheid van de hardware wallet niet meer waarborgen zodra de verzegeling van de verpakking verbroken is. Mocht er iets aan de hardware van het product zijn aangepast dan kan de veiligheid van de data voor een volgende gebruiker niet meer gegarandeerd worden.

Levertijden

We doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:30u worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel je in het weekend voor zondag 17.30u? Dan heb je de bestelling maandag meestal in huis.

Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de actuele levertijd.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.